Nyitólap

Rólam Rólad Asztroterápia

AsztroFókuszterápia: belső szereplőink

AsztroFókuszterápia: lélek-út

Kapcsolat - Linkek

 

 

ASZTROTERÁPIA

     avagy Utazás lényünk ismeretlen dimenziói felé

 

Az asztroterápia egy olyan több üléses, konzultáció sorozat, amely a problémás élettémák asztrológiai és pszichológiai szemléletű értelmezését, feldolgozását, harmonizálását kínálja. Az analízis feltárja a belső konfliktusok, elakadások okát, azok élettörténeti rétegeit, és segít a továbblépés erőforrásainak felszabadításában. A terápia elkezdéséhez nincsen szükség előzetes asztrológiai ismeretekre.

 

Témák, amikor segíthet ez a módszer - a teljesség igénye nélkül:

 • kapcsolati problémák, konfliktusok, játszmák, megrekedések (párkapcsolat, gyerek-szülő kapcsolat, stb.) 

 • társtalálási nehézség

 • munkahelyi problémák

 • pénzhez való viszony tisztázása, átalakítása

 • önmegvalósítás, hivatás

 • önértékelési problémák

 • kommunikációs problémák

 • agresszió kezelése

 • elakadás, elbizonytalanodás, útkeresés

 • krízishelyzet

 • trauma-feldolgozás.

Neked szól, ha:

 • izgalomba hoz annak a gondolata, hogy megláss magadból olyat, ami eddig rejtve volt előled

 • szereted magad megtalálni a megoldásaidat, de jól jön ehhez egy külső szem is

 • szereted a kihívásokat és szívesen próbálsz ki új stratégiákat a mindennapi életben

 

Mit kapsz? - empátiát, megosztási lehetőséget, tükröt, hogy megláthasd önmagadból azt (is), amit eddig nem láttál, lehetőséget meglátni mélyebb összefüggéseket, gondolatébresztő kérdéseket, támogatást a változásban, megerősítést, ha szükséges.

Mit nem kapsz? - az úton csak Te tudsz végigmenni, más ezt nem teheti meg helyetted.

 

Hogyan történik?

 • a személyes munka első találkozója egy ingyenes ismerkedő találkozó (helyszín Budapesten, a lehel tér közelében), itt tudunk egymásról személyes benyomást szerezni, ami fontos, mivel egy hosszabb folyamatba kezdünk bele. Tisztázunk minden felmerülő kérdést, definiáljuk a terápia célját, az ülések tervezett számát, megbeszéljük a kereteket.

 • ezt követően az ülések (egy alkalom 50 perc és 5000 Ft) során átbeszéljük, mélyítjük a témát, feltárjuk a mozgatórugókat, kötjük őket a belső pszichés mintázatodhoz (ehhez segítségül hívjuk a születési ábrát), dolgozunk a blokkok oldásán, megoldásokat keresünk a problémákhoz. Elképzelhető, hogy otthoni feladatot is kapsz, amit a következő ülésen megbeszélünk. Időről-időre értékeljük, hogy hol tartunk, és mi áll még előttünk.

 

A terápiáról mondták:

"Az önmagammal való ismerkedés; ráeszméléseim során sokszor maradtam egyedül. Ilyenkor nehéznek és reménytelennek tűnt az előrehaladás,- néha még az élet is. Szerencsére akadnak segítő kezek, melyekre rálelhetünk, ha figyelünk és keresünk, így találtam rá az asztroterápiára is. Hiszem és vallom, hogy az önismeret, a tudatosság fontos eszközök sorsunk boldogabbá formálásában, nézőpontunk megváltozásában. Időnként azonban jól jön a kívülálló nagyobb rálátása; egy-egy önismeretet bővítő, jól időzített kérdés feltevése; empatikus támogatása."

<Andi>

 

"Nekem azért volt jó asztroterápiára járni, mert ott az én képletemmel foglalkoztunk. Ez azért fontos, mert csak önmagam megismerésével tudok majd másokat is megismerni. Amire a fókusz helyeződött a képletem elemzésekor, azt a mindennapokban is jobban figyeltem és így sok minden tudatosodott. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

<Márti>

 

"Ha szeretnél magadról megtudni minden fontos dolgot, amit a csillagok állása megmutathat, vagy szeretnél sokkal-sokkal többet tudni az asztrológiáról, akkor érdemes Dórihoz fordulnod. Akkor is, ha valamilyen problémádra keresed a választ. (Nekem nagy részben Dóri segítségével sikerült kigyógyulnom egy sok éve tartó alvászavarból!!!) De ha csak szeretnél egy jót beszélgetni egy kedves, empatikus lánnyal, akkor is mindenképp itt a helyed. :)"

<Judit>

 

"A terápia során megtanultam elfogadni és megérteni a másik embert, belehelyezkedni az Ő székébe és megpróbálni az Ő szemüvegén át nézni az adott problémát, témát (még gyakorolnom kell azért). Jobb lett a kapcsolatom a gyerekemmel. Saját magamat és tetteimet is jobban értem és el tudom fogadni (önismeret, amit még szintén gyakorolnom kell)."

<Zsuzsa>

Érdeklődés, jelentkezés: info(kukac)asztroterapia.hu

 

Vissza az oldal tetejére