Nyitólap

Rólam Rólad Asztroterápia

AsztroFókusz-terápia: belső szereplőink

AsztroFókusz-terápia: lélek-út

Kapcsolat - Linkek

 

 

ASZTROFÓKUSZTERÁPIA - lélek-út

 "Amikor a jó irányba nézünk, már csupán annyit kell tennünk, hogy elindulunk és nem állunk meg." <buddhista mondás>

 

 

Mielőtt megszületünk, hozunk egy élettervet: szeretnénk megbirkózni bizonyos feladatokkal, szeretnénk megtapasztalni bizonyos dolgokat, szeretnénk tanulni és fejlődni, szeretnénk találkozni bizonyos emberekkel, és itt, a földi létben csinálni valami klasszat. És mindehhez hozunk erőforrásokat is. Aztán - általában nagy izgalommal - beállunk az irányba és elindulunk az élet útján. Megfoganunk, megszületünk, növekszünk, és mindeközben rengeteg érzelmi és környezeti hatás ér. Néha elbizonytalanodunk, néha összezavarodunk, néha elakadunk, és toporgunk egy helyben. Néha egy kis darabka ott marad belőlünk - bárhol is legyen az az "ott".

 

Az asztrológiai születési ábra életszakaszoknak is megfeleltethető, és ez lehetőséget ad arra, hogy - egy bizonyos fókusz szerint - végig lépegessünk az élet fontos állomásain. Ezen út során megkeressük az elakadásokat, leragadásokat, majd oldjuk a blokkokat, és segítünk az ott toporgó rész(ek)nek továbblépni.

 

Ez a terápia is egy adott téma fókuszában történik, mely téma sokféle lehet, néhány fő típus:

 • elakadások, elbizonytalanodások, toporgások

 • elvágyódások

 • örömképtelenség

 • kapcsolati problémák

 • társtalálási nehézségek

 • önértékelési problémák

 • visszatérő konfliktusok

 

Neked szól, ha:

 • néha elveszettnek érzed magad, nem tudod, hogy mit keresel itt, vagy azt, hogy merre van a tovább

 • néha úgy éled meg, hogy mennél valamerre, de mégsem tudsz elindulni, és már-már kétségbeesetten, egy helyben toporogsz

 • azt tapasztalod, hogy helyzetek - reménytelenül - visszatérően ismétlődnek az életedben

 • hiszel abban, hogy bár nem mindig tudod, hogyan férj hozzá, az előre mozdító, örömöt, belső békét hozó megoldás kulcsa mégis Benned van

Mit kapsz? - teret az életutad végigjárásához, empátiát, segítő kérdéseket, elakadásaid oldását, és a végén egy rövid áttekintést az útról, amit megtettél

Mit nem kapsz? - ítéletet és tanácsot

 

Mit várhatsz a terápia után? - életed korábbi eseményei új megvilágításba kerülnek, nagyobb elfogadással leszel önmagad iránt; megmozdulnak bemerevedett helyzetek; beindulnak elakadt áramlások; képes leszel hasonló helyzeteket másképp megélni, vagy más reakciót adni rájuk.

 

Hogyan történik?

 • egyeztetünk időpontot, eljössz és az elején átbeszéljük a kérdésedet, problémádat, kijelöljük a fókuszt, ami mentén dolgozni fogunk

 • hozzárendelem a születési képleted bolygóit számokhoz illetve betűkhöz

 • a számokat és betűket felírjuk papírlapokra, és írunk egy lapot a MAG-nak is (a MAG ebben az esetben az a lényegi részünk, amelyik egy élettervvel idejött a földi létbe)

 • megkérlek, hogy a papírlapokat kedved/érzésed szerint helyezd el a térben; ezután én az ábra által meghatározott időrendiség szerint lerakok egy vonalat, mely az életutadat jelképezi, és lerakom az életszakasz határokat is

 • az út a MAG-tól indul és általában a jelenig tart (néha, amikor sok gyógyítani- és oldanivaló van a korai életszakaszokban, nem jutunk el a jelenig, de ez is rendben van, a lényeg a továbblépés)

 • az "út" során végigjárod a szakaszokat, és a szakasz pontjait (papírlapok), mindeközben érzetek, érzések, képek is meg szoktak jelenni, én pedig kérdésekkel segítek mélyebben kapcsolatba lépni önmagaddal, és segítelek a továbblépésben a végén,

 • ha kéred, elmondom, hogy melyik szakasznak mi volt a megoldani- és tanulnivalója

 • címszavakat jegyzetelek, és a terápia után néhány nappal küldök egy rövid áttekintést az útról, amit bejártál

 • egy alkalom időtartama kb. 2,5 (elsőre inkább 3) óra, ára 12 000 Ft

 

Érdeklődés, jelentkezés: info(kukac)asztroterapia.hu

__________________________________________________________________

 

Esettanulmány - "mostanában feltölt a szerelem"

 

Az asztrológiai ábra életszakaszoknak is megfeleltethető. Egészen a fogantatástól az életből való kioldódásig. Ez nem azt jelenti, hogy az életutunk ennyire determinált lenne, csak azt, hogy ha bizonyos életszakaszok hangsúlyosabbak az ábrában (=sok bolygó van azon a területen), akkor ott jó eséllyel több vagy mélyebb kihatású megoldandó, feldolgozandó témával találkozunk. És jó eséllyel meg is oldjuk őket. Előfordul azonban olyan is, hogy marad bennünk egy - többnyire tudattalan - hiány-, vagy megoldatlanságérzet. Ami aztán kifejti a hatását a mindennapi életünkben is.

 

A lélek-út terápia lehetővé teszi, hogy megkeressük az elakadásokat, leragadásokat, majd oldjuk a blokkokat, és segítsünk az ott toporgó rész(ek)nek továbblépni. Ezután még feladata lesz az integrálódás, de a kezdeti lökést megkapja, ami kimozdítja a megakadásából.

 

Egy rövid esettanulmány: egy fiatal hölgy minden kapcsolatában 1,5-2 hónap után elvágyódást érzett, és a legtöbbször le is zárta őket. (Ha nem, később akkor is.) Emellett jellemző volt még rá az életből való elvágyódás is. Amikor nálam járt, éppen jó másfél hónapja tartott a kapcsolata. Mondta is, hogy hazamegy, és lehet, hogy ki is lép belőle.

 

Az életút-munka során kiderült, hogy az egyik életszakaszban egy belső része konkrétan "feladta". Valamiért úgy döntött, hogy nincs értelme tovább menni, és ott ragadt. És a tudattalanból küldte az üzeneteket, hogy nincs értelme az életnek, és semminek, amivel ez jár. Megtaláltuk őt. Mégpedig az életút első másfél hónapos szakaszában. Megértettük, hogy mit szeretne, mi tartotta ott - majd segítettünk neki továbbmenni.

 

Nos, mindez után hazament, és nem lépett ki rögtön a kapcsolatából. Kicsivel később lett egy mélypont, DE le tudtak ülni megbeszélni. És a kapcsolat azóta is tart, és a hölgy ezt írta nekem róla később: "mostanában feltölt a szerelem". :)

 

 

 

Vissza az oldal tetejére