Nyitólap

Rólam Rólad Asztroterápia

AsztroFókusz-terápia: belső szereplőink

AsztroFókusz-terápia: lélek-út

Kapcsolat - Linkek

 

 

 

 

Ha a tények beszélnek:

  • születési év: 1974

  • ELTE matematika-francia szakos tanár

  • Pénzügyi és Számviteli Főiskola, gazdasági informatikus

  • óraadó a Pénzügyi és Számviteli Főiskola matematika-statisztika tanszékén

  • különféle munkakörök az egyik telekommunikációs cégnél, többnyire csoportvezetői státuszban

  • Humanisztikus Asztrológia Iskola, hallgató, majd tanár

  • egyéb képzés: pszichológiai workshopok, NLP (Neurolingvisztikus programozás) tréning, Erőszakmentes kommunikáció tréningek

  • 2007 óta szabadúszóként konzultációk, terápiák, előadások, tréningek vezetése

 

Ha a sztori is érdekel. :) 

 

Hét évesen találtam ki, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Igaz, előtte is voltak elképzeléseim, de amit végül 7 évesen álmodtam meg, az kitartott napjainkig. Ez a tanítás volt.

 

Azóta ez sokat alakult, és formálódott, de a lényeg – az ismeretátadás, a gondolatébresztés, mások változási folyamatainak a kísérése – megmaradt. És mindez kiegészült az emberi lélek és psziché iránti érdeklődéssel.

 

Gimnázium után, a tanítási vágytól vezérelve, az ELTE-re jelentkeztem matematika és francia szakra, aztán később a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát is elvégeztem. Ez utóbbinak az egyik legnagyobb hozadéka az volt, hogy bekerültem a matematika-statisztika tanszékre tanítani – 4 évig voltam itt óraadó, és nagyon szerettem.

 

Végzés után, magánéleti vonatkozások miatt megpályáztam egy pécsi állást egy multinacionális cégnél, mely cég berkein belül később már Budapesten folytattam az utamat. Több mint 5 évet töltöttem itt, és sokat tanultam magamról, másokról, emberekről általában, és a nagyvállalati környezetről.

 

Most már új utakon járok, immáron 7 éve.

 

Ami igazán érdekel, az az, hogy a mindennapi életünk szintje alatt milyen mélyebb dinamikák húzódnak meg. Például: miért nem jönnek össze dolgok, amiket nagyon szeretnénk, miért gáncsoljuk el magunkat a cél előtt, miért futjuk újra meg újra a megszokott, ám nem mindig előremutató köreinket. Az utóbbi években ezeket a mélységeket igyekeztem kutatni és feltárni, és a sok eset kapcsán, amit láttam, a sok ember kapcsán, akivel dolgoztam, kialakult erre egy látásom.

 

Az asztrológiatudásomat nagyrészt a Humanisztikus Asztrológia iskolában szereztem (2003-tól kezdve), ahol utána több mint két évig tanárként is dolgoztam. Ekkor már rendszeresen dolgoztam kliensekkel, és ebben az időszakban nagyon sokat tanultam, elméletben (többek között pszichológia továbbképzés), és gyakorlatban is  - az Erőszakmentes kommunikációt magam is továbbadom azóta tréningek formájában, illetve beépítem az egyéni munkáimba is.

 

Emellett már elég régóta tudtam, hogy lesz egyszer egy módszertan, ami egyedi és saját fejlesztésű. És lőn: 2010 elején, egy több napos böjt után (amit egyébként elég ritkán szoktam csinálni :) ) kipattant a fejemből az AsztroFókusz-terápia. Mindaz, amit addig tanultam és tapasztaltam, integrálódott ebben a módszerben.

 

A magam önismereti és változási útját én is járom, így saját gyakorlati tapasztalat is van a munkám mögött. Hiszek abban, hogy a világért a legtöbbet úgy tehetem, ha azt, ami nekem nagyon fontos, megismertetem másokkal is. Ha megmutatom Neked is, hogy mi az, ami nekem sokat segít abban, hogy az életemet egy más minőségben tudjam megélni.

 

 

 

 

 

Vissza az oldal tetejére